[center]
السلام عليكم دي طريقتي في التشيز كيك والنهارده عملته بكمبوت الخوخ وكان طعمه تحفففه
ندخل ع المقادير
الطبقه الاولي
3 باكو بسكوت ماري حجم متوسط تلات ملاعق زبده سايله
الطبقه الثانيه 2 علبه جبنه كيري 8 قطع وقشطه اللي هي وش البن تحوشيهم وتحطيهم في الفريزر علبه ذبادي كيس دريم ويب سكر حسب الرغبه جيلاتين
الطبقه الاخيره كمبوت خوخ
جيلي انا ملقيتش خوخ عملت جيلي مانجو
الطريقه
الطبقه الاولي يفرم البسكوت ناعما في الكبه ثم يفرك بازبده ويوضع في صنيه التشيز كيك بس انا مش عندي فحطيط صنيه وفرشت فيها كيس ورصيت فيه البسكوت ودخلته علي الفريزر علي ما اعمل طبقه الجبنه
طبقه الجبنه نخلط الجبن والسكر والقشطه ومعاهم الجيلاتين وعلبه ذبادي والكريم شانتيه يصب الخليط علي البسكوت بعد خروجه من الفريزر ونرجعه تاني علي الفريزر لمده ساعتين
الطبقه الاخيره يرص الخوخ فوق طبقه الجبن يذاب كيس الجيلي في كوب ماء ويصب فوق الخوخ وندخله الفريزر مره تانيه لمده حوالي 6 سعات وبالهنا