زهرات الربيع



Free CursorsMyspace Layo
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 تشيز كيك في الاكواب ......

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام بسمله
زهرة شابة
زهرة شابة


الجنسية :

عدد المساهمات : 75
تاريخ التسجيل : 23/11/2009

مُساهمةموضوع: تشيز كيك في الاكواب ......   الأربعاء ديسمبر 23, 2009 11:26 pm






المقادير


2علبة جبنة فيلاديلفيا

4 ملاعق عصير برتقال

ربع كوب سكر

3 اكواب كول ويب

فراولة

بسكوت الاوريو او كيكة شوكولا مفتتة


الطريقة :

نمزج كل المقادير الأولى بالخلاط ماعدا الأوريو أو الكيك

نقطع الفراولة شرائح ....

وبالتناوب نضع شوي من الخليط وشوي فراولة وشوي أوريو

ثم ندخلهم الثلاجة على الأقل 4 ساعات

نزينها بكريمة الخفق .........

أعجبتني فنقلتها لكم وإن شاء الله تجربوها وتعجبكم كمان

تقبلوا أعذب تحية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
OM ARWA
Admin
Admin


الجنسية :

عدد المساهمات : 547
تاريخ التسجيل : 17/08/2009
العمر : 32

مُساهمةموضوع: رد: تشيز كيك في الاكواب ......   الجمعة ديسمبر 25, 2009 5:11 pm

شكلها يجنن يا ام بسملة
تسلم ايديكي يا قمر

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://zaharatelrabea.ahlamontada.net
koki_pop
مشرفة
مشرفة


الجنسية :

عدد المساهمات : 2083
تاريخ التسجيل : 20/08/2009
العمر : 38
الموقع : بيتي .. عشان بحبه

مُساهمةموضوع: رد: تشيز كيك في الاكواب ......   الثلاثاء ديسمبر 29, 2009 8:28 pm

تسلم ايدك يا ام بسبسة .. شكلها حلوة اوي

_________________






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فتافيت السكر
Admin
Admin


الجنسية :

عدد المساهمات : 1925
تاريخ التسجيل : 19/08/2009
العمر : 41
الموقع : في حضن غيمة

مُساهمةموضوع: رد: تشيز كيك في الاكواب ......   الإثنين يناير 04, 2010 2:04 pm

تسلم ايديكي يا قمر .. فكرة جديدة هاجربها مشكورة حبي

_________________


ليه لا ضعت من نفسي انا
القاني معاك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تشيز كيك في الاكواب ......
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرات الربيع :: قسم الحلويات والايس كريم والمشروبات :: منتدي الحلويات الشرقية والغربية-
انتقل الى: